Boek: Running Wild

Auteur: Jolanda Linschooten
Prijs: € € 20,50

verschijnt op 11 juni

RESERVEER ‘M NU VAST

VAN LAND’S END NAAR JOHN O’ GROATS

niet zo snel maar zo mooi mogelijk

 

In Running Wild rent beroepsavonturier en ultraloopster Jolanda Linschooten van Land’s End naar John O’ Groats. Een extreme trailrun van 2000 kilometer door de ruigste gebieden van Engeland, Wales en Schotland. Ver weg van de grote races en loopevenementen die ze in haar eerdere boek Ultra beschreef, gaat ze deze keer solo en zonder ondersteuning op pad.

Tijdens haar 48 dagen durende looptocht zijn niet alleen het afzien, de dreigende blessures, het helse terrein of het barre weer de grootste uitdagingen, maar blijkt haar rugzak met minimalistische uitrusting ook nog een loodzware mentale last te bevatten. Deze reis keert haar dan ook volledig binnenstebuiten.

“Klein zijn in de grote natuur, daar kun je kracht, een soort veerkracht uit halen.”

Dit boek is zoveel meer dan een boek over lopen. Het gaat evenzeer over de moed om dromen na te streven, over de manier waarop je met weerstand kan omgaan, over liefde en vriendschap.’ Sigried / HEBBAN

Running Wild verscheen eerder onder de titel Niet De Race Maar De Reis. Running Wild is voorzien van paginagrote zwartwitfoto’s die Jolanda tijdens haar trailrunreis maakte.

Bestel paperback € 20,50 Bestel ebook € 8,99

Link naar de inkijkpagina’s vind je HIER.