Boek: Kanoparadijs Nederland

Auteur: Jolanda Linschooten & Frank van Zwol
Prijs: € 24,95 + verzendkosten

43 kanotochten in Nederland

Kanocover 1

Kanoparadijs Nederland bundelt de mooiste tochten van Nederland voor kanovaarders en Stand-Up Paddel borders, kortweg super – zowel voor doorgewinterde vaarders als zij die zomaar eens voor een dagje een kano of subboard huurt. Het boek begint met een algemene introductie in kanovaren, maar de kern van het boek zijn de tochten zelf – hierin zijn per provincie de mooiste kanogebieden geselecteerd. In totaal zijn 43 kanotochten beschreven: per tocht geven de auteurs een karakteristiek van de route en vertellen ze een interessant achtergrondverhaal. Ook is elke tocht voorzien van een gedetailleerde routekaart en van praktische informatie, zoals campings, kano- en sup-verhuurders en voorzieningen onderweg; bovendien worden steeds mogelijkheden gegeven om korter of juist langer te varen. De aansprekende fotografie toont de veelzijdigheid van het kanovaren in eigen land. Kanoparadijs Nederland is zowel een praktische gids voor onderweg als een boek om thuis bij weg te dromen.

De auteurs voeren en fotografeerden alle tochten zelf.

Details:4e druk, 2017. ISBN 9789064105449. Hollandia/Gottmer Uitgeversgroep; deze druk is UITVERKOCHT. De 5e druk verschijnt op 11 februari 2020.

11 februari 2020 verschijnt de 5e druk; geheel up to date; NIEUW: alle routes zijn voorzien van gps-tracks; ook bezitters van een eerdere druk kunnen deze gps-tracks ontvangen, meer info volgt na verschijning. 

Prijs € 28,45 inclusief verzendkosten (alleen binnen NL). 

Reserveer alvast de nieuwe druk

Perfect uitgevoerd, vol met fantastische foto’s, tips en allerlei zaken die het ontdekken van kanovaren in Nederland zeker de moeite waard maken. Kanoweb.nl 
De auteurs hebben een prachtig product afgeleverd dat in alle opzichten aan z’n doel beantwoordt: een bron van informatie, voor de beginnende en doorgewinterde kanovaarder. nbd/ Biblion 
Het boek is een lust voor het oog. En een mooi cadeau voor wie nog iets zoekt. Toeristische Kano Bond Nederland