Nieuw trailrun-avontuur Kungsleden

Sponsors: Visit Sweden  |  Mud Sweat Trails  |  Bergans
 • 31 januari 2014

Dit jaar in augustus opnieuw een solo trailrun avontuur! Net als RunWild is dit geen wedstrijd maar een zelfbedacht plan met kleinschalige organisatie (ikzelf dus). De hele Kungsleden van zuid naar noord over (450 km) in pakweg 6 dagen is het plan, want ja, het moet wel een uitdaging blijven. Inclusief beklimming van Zweden’s hoogste berg, Kebnekaise. Onderweg slapen onder de sterrenhemel (bivakzak). De combinatie van ruige natuur en eenzaamheid samen met een stevige uitdaging op ultraloop- en trailrungebied, belooft opnieuw een mooie reis. Die me nu al soms de kriebels geeft. Dat is ook prima. Anders was het geen uitdaging. En inmiddels heb ik wel geleerd dat bij uitdagingen nu eenmaal altijd twijfels en angsten horen. In plaats van die aandacht te schenken, kan ik mijn energie beter stoppen in een supergoeie voorbereiding. Die bestaat vooral uit trainen. In januari liep ik om de dag 20 km, dat voer ik nu elke maand met 10 km op. Dus in april loop ik dan om de dag 50 km. Dat wil zeggen, als alles goed gaat (heel blijft). Maar dat kan ik niet vooruitzien dus heb ik me voorgenomen, me daar geen zorgen om te maken…

 

2 Comments on Nieuw trailrun-avontuur Kungsleden

 • marjan van den tillaar zegt:
  1 februari 2014 om 08:15 uur

  Wat een gaaf plan weer! ik verheug me nu alweer op je blog!! suc6 met de voorbereidingen.. groetjes Marjan

  Beantwoorden

 • Jacqueline Raaijmakers zegt:
  2 februari 2014 om 16:02 uur

  Met de beklimming van de Kebnekaise erbij wordt het zeker een stoere tocht. Vergeet je niet ook het roeien te oefenen? Want je zult een aantal meertjes over moeten steken. Succes met de voorbereidingen.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht