Ring of Steall

Sponsors: Visit Sweden  |  Mud Sweat Trails  |  Bergans
 • 1 juni 2014

Onder het (Schotse) motto “a Munro (or 4) a day, keeps the doctor away”, vervulde ik gisteren een lang gekoesterde trailrundroom, namelijk de horseshoe rennen boven de Steall waterval in Glen Nevis. Hoog boven het verborgen dalletje boven deze waterval liggen 4 schitterende Munro’s die samen een tot de verbeelding sprekende ronde vormen, zo mooi, zo ruig en zo stil! Vanaf de Nevis camping is het 25 km ( de ronde zelf is 16) met daarin 1700 hoogtemeters, wat licht scramblewerk en héél veel genieten over smalle grasgraten als de Devils Ridge. Het weer was onSchots mooi, ik deed er 6 uur over inclusief veel fotostops. Na een week met een 20 kg rugzak door de bergen, was dit een geweldige afsluiter en een mooie training voor mijn Kungsleden Trailplan in augustus.

1 Comment on Ring of Steall

 • michel schuurman zegt:
  2 juni 2014 om 20:22 uur

  Hi Jolanda,
  Geweldige run, heb hem 3 jaar geleden ook kunnen lopen met top weer.
  Ook ik ga (samen met mijn sportmaatje) in aug naar Kungsleden voor een trailrun, de laatste week van aug welteverstaan. Small world..
  Mocht je ook in die periode daar zijn, dan weet je me te vinden mocht je dat willen. Als het goed is heb je mijn contactgegevens nog.
  groet. Michel

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht