Dag 4 – Kleine dingen

Gisteren 57 km afgelegd, tegen het eind van de dag kwam ik bij Wadebridge en net daar voorbij heb ik op een camping mn bivakzak uitgerold. Prioriteit 1 is mn spieren soepel houden (warme douche, zeep heb ik niet mee maar als massage is het ook perfect). Best moe toen ik ging slapen, maar vanmorgen had ik er weer zin in. Hoe kon het ook anders met zo’n stralende dag vol kleine zegeningen:leeuwerikken in het veld (route ging stuk landinwaarts), sleutelbloemen langs het pad, de oude man die me ongevraagd de weg wees toen ik bij een vaag Public Footpath op de kaart keek, de blote-voeten-in-de-beek-pauze (met de afgelopen stormdagen was zo’n traktatie onmogelijk), de scones met Cornish cream (zoete slagroom met de consistentie van boter) in Port Isaac, Tintagel Castle en die zon, die stralende zon. Vandaag voel ik voor het eerst iets van ritme ontstaan. Lopen, eindeloos lopen over prachtige paadjes terwijl heel je lijf het ermee eens is.

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht