Dag 3 – All day breakfast

Gisteren ruim 50 km gebuffeld bij windkracht 7/8, op de kliffen kon je nauwelijks blijven staan (maar de wind duwde me gelukkig bergop), door het vele corrigeren tijdens het rennen kreeg ik behoorlijke zere bovenbeenspieren, alleen rechts; rug ook wat stram, gelukkig conditioneel alles wel prima. Evengoed ben ik wel zorgwekkend langzaam, dwz ik ren bijna alles maar het is erg veel stijgen en dalen (en stijgen=wandelen), ik was 11 uur onderweg waarvan maar 2 pauzes (lees: eten!). Dat het rotsig, modderig offroad is, vreet natuurlijk ook tijd, plus die 8 kg op mn rug…

Besloten bij te komen in Youthhostel Perranport (incl. drying room!!!), warme douche op spieren, yoga. Belangrijk heel te blijven, het is nog zo ver en vind met je klappertarp maar eens beschutting bij windkracht 8 langs de kust! Bleek heel goeie keus, want ondanks stormachtige wind voelde de start vanmorgen vrij soepel. In de loop van de route naar Newquay nam wind wat af en zon begon te stralen. Nu zo’n geweldige AllDayBreakfast; daar kan ik dan weer heel wat uren op vooruit!

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht