Dag 22 – Keuzes

Gisteren dwars door Yorkshire Dales National Park gelopen, de Pennine Way verlaten (die pik ik later weer op, als ik Cumbria en Hadrian Wall achter me heb liggen) en nu via Howgill naar het heerlijke Lake District. Tussen het ochtendbivak en de avondtentplek zaten 57 zware km’s en op een wegenkaart lijk ik er misschien overheen te vliegen, in het echt, als je 13 uur onderweg bent, voelt dat verre van vliegen…

Vandaag een bloedmooie dag, zo eentje die naar zomer ruikt (korte broek heb ik uiteindelijk uit mijn bagage geskipt, dus nu loop ik in een knielange onderbroek.. Moet kunnen. Wie rekent er ook op zulk warm weer?!). De Howgills liggen er verleidelijk bij maar morgen ( ik heb onderweg zowaar even 3G en dus gelijk een weerbericht bekeken) wordt erg slecht en ik moet nog hele hoge LakeFells over als Harter Fell en High Street, dus beter vandaag niet te lang rondhangen in de Howgills maar verder omhoog de Cumbrian Fells in! Als het me lukt, ben ik morgenavond in Keswick (postpakje en rustdag)!

Alles gaat erg goed, alleen krijg ik steeds na 8-9 uur gaans zo’n dipgevoel en daar dan nog een uur of 4-5 doorheen beuken, valt me erg zwaar. Oftewel, ik ben enorm toe aan een rustdag, zeg. En die of all places in Keswick op de camping te hebben (bekend van mn Bob Graham Round), is wel een heel fijn vooruitzicht.

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht