Dag 10 – Rust & jarig!

Een verjaardag is een mooie dag om extra vaak dankjewel te zeggen. Aan Frank allereerst die me steunt in dit waanzinnige plan, erin gelooft en me wel duizend harten onder de riem steekt. Aan mijn lijf dat tot nu toe heel gebleven is ondanks alles (alleen brandende-voeten gevoel). Aan de Tesco (supermarkt) waar ik voetenzalf ( en nog ‘wat’ etenswaren…) kocht. Aan alle bloglezers die hier of op Facebook reageren, wat me zoveel energie geeft, heel veel dank. Aan deze dag, de eerste echte HELE rustdag hier in Cheddar. Ik drink er maar een extra bakkie warme-chocolademelk-met-heel-veel-slagroom op.

Gedenkwaardige verjaardag, dit. In een vreemd stadje, tussen vreemde mensen maar met een blij hart want ik besef maar al te goed dat ik een mazzelvogel ben. De pijn van het gemis van Frank en Herschel is een zoete pijn, alles is immers goed, ik weet dat zij er zijn.

Op je 47e zo’n reis te mogen en te kunnen maken, is een groot geschenk. Elke dag opnieuw een stukje ervan uitpakken…

Over geschenken gesproken, van Frank (op mijn verzoek) de buitentent (Hillebergs Akto) opgestuurd gekregen, de tarp-bivakzak stuur ik retour huis. 1 pad in mn gezicht was wel genoeg, daarnaast heb ik ‘s nachts 2x de hele tarpconstructie om kunnen draaien toen de wind shifte en het lage gekruip eronder valt me vies tegen. Dat zal de leeftijd wel zijn, maar na dagen van 12 uur on the go springt de kramp erin als ik teveel krom moet draaien…

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht