Naar de stilte van Ringvassøya

Sponsors: Bergans
  • 10 januari 2016

Donderdag 7 januari. Ringvassøya, een bergachtig eiland iets ten noorden van Tromsø. Eindelijk weg van stadslicht, drukte, gedoe. Deze stilte is zo verslavend. En dit licht, dit licht, oh dit licht is zó waanzinnig mooi. Vandaag is het kraakhelder en dat betekent dat ik tussen 11 tot 14.30 uur dit prachtige zonsonderganglicht heb… Het is razend koud, dat wel, -20.

Nu pas voel ik de creativiteit terugkomen, merk ik dat ik weer over fotomomenten begin te puzzelen. Dat heb ik gewoon niet als ik per auto rondrijd. Dan gaat alles te snel en het zit achter glas. Als de natuur slechts een uitzicht is, vind ik fotograferen minder leuk. Ik moet op die sneeuw staan, urenlang, moe worden. Dan ontstaat een band. Dan is fotograferen ultiem.

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht