Wisseling van hoofdsponsor

 • 16 december 2013

278903Haglofs_Logo_Basic1

Per 1 januari 2014 zal Haglöfs niet langer mijn hoofdsponsor zijn. Terugkijkend op 10 mooie jaren van samenwerking met het Zweedse outdoormerk Haglöfs, is het nu tijd voor verandering. Ik dank Haglöfs voor het in mij gestelde vertrouwen en voor de uitstekende outdoormaterialen. Ik heb het merk Haglöfs gedurende die 10 jaar met trots en veel plezier uitgedragen en zie terug op een fantastische tijd.

Scandinavië kent een lange historie van avonturiers, temidden van een ruig klimaat in een avontuurlijke omgeving. Straks verhuis ik feitelijk van Zweden naar Noorwegen. Noorwegen is altijd als een magneet geweest – veel van mijn inspirators op outdoorgebied zijn Noors (Roald Amundsen, Fridtjof Nansen, Lars Monsen, Cecilie Skog), het voelt logisch en vertrouwd om voortaan met een Noorse sponsor samen te werken. Met trots kondig ik hierbij dan ook mijn nieuwe hoofdsponsor aan: Bergans of Norway, een allround buitensportmerk dat al meer dan 100 jaar aan outdoor-innovatie achter zich heeft, met een prachtige expeditielijn, maar ook een mooie lijn voor algemene outdoor en alpinisme; met een speciale vrouwelijke outdoorlijn ontworpen door niemand minder dan Cecilie Skog. De Ally vouwkano van Bergans gebruikten Frank & ik al jaren, nu komen daar de kleding, de rugzakken, de tenten en de slaapzakken nog bij!

1 Comment on Wisseling van hoofdsponsor

 • Mark Suiker zegt:
  16 december 2013 om 13:59 uur

  Hoi Jolanda en Frank,

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe hoofdsponsor 🙂
  Bergans is erg blij en trots dat jullie voor ons hebben gekozen.

  Heb van Raoul begrepen dat jullie binnenkort in Noorwegen zijn. Als jullie in de buurt van Hokksund zijn laat het me dan even weten. Jullie zijn altijd welkom.
  Wellicht kunnen we even een datum prikken.

  Groetjes,
  Mark

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht