Vlog uit de vrieskist (2)

Sponsors: Bergans

7 Comments on Vlog uit de vrieskist (2)

 • Daniel Van Goethem zegt:
  28 november 2017 om 11:56 uur

  Beste Jolanda, je kent me niet (moet soms een beetje raar zijn wel om van een wildvreemde reacties te krijgen), volg je al een tijdje sinds ik ook poog te trailrunnen. Wou toch even reageren want wat zijn het wederom fantastisch mooie beelden!

  Beantwoorden

  • Jolanda Linschooten zegt:
   28 november 2017 om 14:44 uur

   Dankjewel Daniel, dat je de moeite neemt mij dat te schrijven. Al kennen we elkaar niet persoonlijk, doet dat toch erg goed! Zeker omdat het (ondanks dat het er sprookjesachtig uitziet) echt keihard (maar vreselijk mooi) werken is zo hier!

   Beantwoorden

 • Wil Habers zegt:
  28 november 2017 om 14:16 uur

  Ziet er geweldig uit moet echt een beleving zijn

  Beantwoorden

  • Jolanda Linschooten zegt:
   28 november 2017 om 14:46 uur

   Dank, absoluut een beleving!!! Gelukkig op een moment dat ik er ook โ€˜klaarโ€™ voor ben, want het vraagt mega veel (van mij) om te doen wat ik nu doe. Maar ik zou niet anders willen ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden

 • Hans zegt:
  28 november 2017 om 22:13 uur

  Mooie beelden weer. De muziek had wat mij betreft iets anders mogen zijn :-).

  Beantwoorden

  • Jolanda Linschooten zegt:
   29 november 2017 om 00:37 uur

   Wat mij betreft ook. Niet zoveel keus als je bij -22 buiten bezig bent op je iPhone en nog gebruik moet maken van de beschikbare keus uit het programma (van Quick/gopro app) ook…

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht