Taiga Time – De diermodus

 • 18 december 2022

3 Comments on Taiga Time – De diermodus

 • Ron zegt:
  19 december 2022 om 09:24 uur

  Hoi Jolanda. Prachtig (verwoord)!
  Mag ik alsjeblieft een van je camera’s zijn … 😉
  Groet, Ron

  Beantwoorden

  • Jolanda Linschooten zegt:
   19 december 2022 om 10:00 uur

   Haha, Ron, dat zou wat zijn! Ik weet niet wat je weegt, maar de zwaarste die ik mee heb gaat net over de 1000 gram…;-) Zelfs als ik alle lenzen en camera’s optel die mee mogen…dan vrees ik dat jouw gewicht er ruimschoots overheen zal gaan. Maar ah, ja, nu bedenk ik me: jij zou dan wel de eerste en enige camera ter wereld zijn die ZELF mee zou skiën, haha!!!

   Beantwoorden

 • Wilma Frederiks zegt:
  31 december 2022 om 16:53 uur

  Lieve Jolanda,
  Ik wens je toe dat je binnenkort je diermodus bereikt in het het hoge Noorden en dat wij later mogen genieten van je ervaringen in de ruimste zin.
  Veel liefs,
  Rob en Wilma

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht