Haute Route Pyrénées – een trailrunning VISION quest

Niet zozeer als ultraloper maar als fotofilmer wil ik straks onderweg zijn over de Haute Route Pyrénée (HRP). Niet de snelheid van het lopen lijkt me belangrijk maar de inspiratie van het zien. De helft van mijn totale bagage (circa 8,5 kg) bestaat dan ook uit foto- en filmuitrusting – dat klinkt misschien idioot maar ik denk aan Albert Einstein’s woorden. “If at first an idea does not sound absurd, then there is no hope for it.”

Lees het vervolg op de site van de NKBV.

Mijn definitieve PAKLIJST vind je hier:  paklijst HRP site.

RTV NH kwam langs en maakte DIT item.

Van mijn trainingstijd in Zwitsreland maakte ik deze clip:

Mountain Running Inspiration from Jolanda Linschooten on Vimeo.

 

 

3 Comments on Haute Route Pyrénées – een trailrunning VISION quest

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht