Eerstvolgende reportage-reis: naar het Noorderlicht!

 • 30 oktober 2013

Van 22 tot 27 januari 2014 ga ik het Noorderlicht fotograferen op de Lofoten voor Plus Magazine. Dat belooft een bijzondere reis te worden, want de Lofoten op zich is al een magische winterbestemming en dan daarbij zoiets moois als het Noorderlicht opgeteld… Het Noorderlicht fascineert me al jarenlang en bezorgt me altijd weer kippenvel (ook als het niet koud is). Tijdens deze reportagereis zal ik hier een weblog bijhouden, waarin ik ook op de Making-Of zal ingaan.

5 Comments on Eerstvolgende reportage-reis: naar het Noorderlicht!

 • Francis Peels zegt:
  16 december 2013 om 18:12 uur

  Dat gaan we zeker volgen. Letterlijk volgen we je ook, maar dan in maart. Laat wat Noorderlicht voor ons over. Mooie reis gewenst!

  Beantwoorden

  • Jolanda Linschooten zegt:
   17 december 2013 om 09:59 uur

   Francis, dankjewel. In maart zal er wel genoeg Noorderlicht ‘over’ zijn, alhoewel het natuurlijk wel minder lang donker is! Ik ga tzt ook handige apps en sites uitzoeken ivm het Noorderlicht, die zal ik dan ook hier in mn weblog communiceren! Altijd zinvol (bv of er activiteit verwacht wordt, wanneer ongeveer en hoe sterk die zal zijn…). Fijne reis straks!

   Beantwoorden

 • Wilma zegt:
  27 december 2013 om 14:50 uur

  Ook Rob en ik hebben een reis gepland naar de Lofoten en wel in februari-maart. Wij hebben wat meer tijd nodig dan jij om optimaal van deze eilandengroep en het noorderlicht te kunnen genieten. Maar ja, dat is de leeftijd. Weer een droom die we willen laten uitkomen!
  We volgen je weblog voor suggesties en inspiratie!

  Beantwoorden

 • Irma zegt:
  15 januari 2014 om 20:07 uur

  Hoi Jolanda, de app van Voigttravel is een goeie voor de voorspellingen van het noorderlicht. Voorspellingen voor Lapland, noord-Noorwegen en Spitsbergen. Wij hebben het noorderlicht vorig jaar winter in Fins Lapland helaas niet gezien. Komende week gaan we naar IJsland. Hopelijk hebben we daar meer geluk.
  Fijne reis!

  Droeg, Irma

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Velden met een * zijn verplicht