Boek: DONKERE DAGEN DEAL voor IJslandliefhebbers

Prijs: € €25 in NL / €30 voor BE

 

 

 

 

IJSLAND-liefhebbers opgelet: Frank’s thriller + mijn bergwandelgids ZONDER verzendkosten (alleen voor NL) voor €25,-. (Normale prijs + verzenden is €41,95) Voor verzenden naar België wordt het €30,- (Normale prijs + verzenden is €43,95)

 

Doe mij de DEAL!

 

 

Geldig tot en met 31 december 2020!

 

We ‘mogen’/kunnen er nog niet heen, maar dromen blijft belangrijk! Reis met Tom Brandt, oud-marinier en natuurfotograaf, mee naar de woeste natuur van IJsland. Brandt raakt tijdens een reportage voor National Geographic betrokken bij een dodelijk ongeval in een vulkaankrater. Terwijl zijn tweede werkgever, de Militaire Inlichtingen en veiligheidsdienst MIVD hem met een groep geologen dwars door het ruige binnenland stuurt, dreigt een islamitische terreurcel de uiterst explosieve vulkaan Katla tot uitbarsting te brengen. Wanneer de eerste aswolk en lavastroom al uit de ondergrond wordt geperst, staat Tom Brandt voor de onmogelijke opgave het tij nog te keren. En gebruik voor je eigen plannen de bergwandelgids. Hierin vind je 31 bergwandeltochten, zowel dagtochten als meerdaagse trekkings  verspreid over heel IJsland – in totaal goed voor 57 dagen bergwandelen op IJsland!

VN-Thrillergids over Schokgolf:

Frank van Zwol heeft een buitengewoon vernuftige, zij het eenvoudige plot bedacht, die door zijn eenvoud des te angstaanjagender uitpakt.

 

Hoogtelijn over Bergtochten op IJsland:

Deze nieuwste uitgave is behalve een degelijke en betrouwbare reisgids, opnieuw een hommage aan de laatste wildernissen van Europa. (…) De beschrijvingen zijn duidelijk, met indelingen naar zwaarte en vereiste kennis, ervaring en zelfredzaamheid. Jolanda geeft in aparte blokken uitgebreide informatie over het land en de natuur waarmee de wandelaar te maken krijgt, de specifieke uitrustingseisen voor deze tochten en de nodige verwijzingen naar websites. (…) prettige bijkomstigheid is dat het boek aangenaam licht is, kan mee de rugzak in. Ja, het boek had nog lichter gekund als ze de vele foto’s had weggelaten. De extra grammen die dit scheelt, neem ik echter graag voor lief: veel werkelijk prachtige foto’s zouden niet misstaan in een groot formaat fotoboek.