SPIRIT OF THE OUTDOORS *** masterclass series***

  •  in

SPIRIT OF THE OUTDOORS is een reeks – los van elkaar staande – masterclasses voor wie zijn of haar fotografie naar een hoger/ander level wil brengen.

Een inspirerende investering om je volgende reis-avontuur nòg beter vast te leggen.

WAT IS EEN MASTERCLASS?

Een ‘masterclass’ houdt in dat ik met jou samen in 5 fases een fotografisch thema uitdiep; inspirerend, persoonlijk en op maat gemaakt, dwz jouw ervaring is het vertrekpunt en jouw leerwens is het uitgangspunt. We bepalen samen wanneer we met elk van de 5 fases aan de slag gaan. Eerst is er een inleidend webinar (we videobellen, ik deel mijn scherm, kennis en ervaring; duur 60′). Vervolgens ontvang je een foto-opdracht rond het thema (zelfstandig uit te voeren) en bv 2 weken later bespreken en bewerken we deze opdracht samen (opdracht-bespreek-webinar, duur 60′ tot 90′). Dan volgt de natuursessie: we trekken er een dag (of avond) samen buiten op uit om te fotograferen rond het thema (met opdrachten/tips). Daarna is er een afrondend webinar (duur 60′ tot 90′) waarin we (enkele) beeld(en) van de buitensessie bespreken en bewerken. Tenslotte ontvang je na afloop een fieldguide (handzaam naslagwerkje) rond het gekozen thema, met de hoofdpunten van wat tijdens de masterclass aan bod kwam plus de opdrachten. 

Een masterclass is in principe individueel, dus alleen jij & ik. Maar als je vaak en graag samen met iemand anders fotografeert (op reis, in de natuur) en je kent elkaar goed, dan is het ook mogelijk om als tweetal deel te nemen. 

HOE WERKT HET?

  1. Je kiest een thema door in de volgende regel op de vet-gedrukte masterclass naar keus te klikken – waarna je doorgelinkt wordt naar meer info erover: flash_in_the_night (nachtfotografie met (flits)licht) / shine_your_light_on_me (portret-actie-soloselfie-fotografie) / mastering_the_light_I (leren fotograferen zonder ‘auto’-knop) / mastering_the_light_II  (de fijne kneepjes van het belichten-zoals-jij-wilt) / Storytelling (sfeer, emotie, visie in je beeld brengen) / The_Joker (jouw eigen invulling voor een onderwerp)
  2. Daarna vul je het aanmeldformulier in via de onderstaande knop ‘ik meld me aan voor een masterclass’.
  3. Vervolgens neem ik via de mail contact met je op en spreken we in overleg de diverse variabelen af (ervaring / leerwens / data & tijden van webinars en buitendag/avond). In het geval dat je ‘The Joker’ kiest, bepaal jij de fotografische invalshoek; mocht jouw invulling buiten mijn ervaringsbereik of interesse liggen, dan laat ik het weten en gaat het niet door.

WAT KOST HET?

€ 495,00 als individuele masterclass.  (€ 395,00 per persoon indien je per tweetal aanmeldt. Het inleidende webinar, de natuursessie en het afrondende webinar zijn dan met z’n drieën, het webinar rond de opdrachtbespreking/bewerking is individueel)

 

Ik meld me aan voor een masterclass